Hydlab_2048.jpg

KRM Tekniske Fagskole

Øk din fagkompetanse med utdanninger innenfor roterende maskineri og hydraulikk! Kombiner nettskole med praktiske kurs i laboratorium på skolens kurssenter på Geilo. Du bestemmer selv oppstart og progresjon. Etter fullført og bestått fagskoleutdanning vil du få utstedt vitnemål med studiepoeng.

KRM har i mer enn 30 år utdannet kompetent personell til landbasert industri og offshore gjennom ulike kurstilbud og har i over 10 år levert fagskoleutdanningen Fagtekniker Hydraulikk.
Nå er KRM Tekniske Fagskole etablert som akkreditert fagskole og vi tilbyr to fagskoleutdanninger: Fagtekniker Hydraulikk og Fagtekniker Digitalisering og Automasjon.

Begge utdanningene er samlingsbasert og består av totalt seks uker kurs med valgfrie kursdatoer, og teori som nettskole. Du kan studere på full tid eller deltid, og utdanningen kan enkelt kombineres full jobb. 
Utdanningene er godkjent for stipend og lån i Lånekassen.

alt alt

Fagtekniker Hydraulikk
45 studiepoeng

Fagtekniker Digitalisering og Automasjon
30 studiepoeng

Praktisk fagskoleutdanning for deg som jobber med hydraulikksystemer på anlegg og maskiner i all type industri, landbasert og offshore.

Praktisk fagskoleutdanning for deg som vil være hvordan styre- og kontrollsystemer fungerer og hvordan man kan hente informasjon ut av systemene, kombinere dette med dedikerte sensorer og bruke denne informasjonen til å digitalisere prediktivt vedlikehold. 

Studiet passer både for deg som er elektriker eller mekaniker

Les mer om studiet Les mer om studiet